Om overgangsalderen

Overgangsalderen er en naturlig tilstand, men nogle kvinder oplever besvær før, under og efter denne periode i livet. Besværet kan variere fra kvinde til kvinde, men opleves ofte som en generel følelse af nedsat livskvalitet.

Når du nærmer dig overgangsalderen findes der færre æg i æggestokkene, og derfor sker ægløsningen sjældnere. Østrogenniveauet falder langsomt fra dette tidspunkt. Det kan ofte være svært at registrere, at de små ændringer, du oplever, kan være relateret til det faldende østrogenniveau i kroppen. Små forandringer såsom humørsvingninger, øget træthed og ændret sexlyst kan opleves. Senere går det over til mere genkendelige og typiske tegn som hedeture og nattesved.

Når du har passeret overgangsalderen aftager hedeture og humørsvingninger ofte med tiden. Men det lave østrogenniveau kan i stedet lede til, at slimhinden i skeden bliver tyndere og mere tør, hvilket kan bidrage til en øget følsomhed overfor infektioner i underlivet og urinvejene. Selv knoglestrukturen påvirkes også af det lave østrogenniveau.


Hovedingrediensen i Femarelle® er DT56a. Femarelle® er udviklet og testet gennem 19 år.


Fysiske butikker
Matas
Apoteker
Clinik Solsikken, Aabybro
Det Blå Hus – Klinik og Helsekost, Fåborg
NAVA Helsekost, Hellerup
NAVA Helsekost, Søborg
Spiren Helsekost, Odense SV
Ø-Helse, København S

Webshops
apotekeren.dk
webapoteket.dk
med24.dk
matas.dk
apopro.dk
naturoghelse.dk
Helsebixen.dk
Jala-Helsekost.dk