Overgangsalderen kan tackles helt naturligt


Alle kvinder kommer før eller senere i overgangsalderen. Det skyldes, at produktionen af det kvindelige kønshormon østrogen falder, jo ældre man bliver. Generne kan være forskellige, men uanset hvordan de kommer til udtryk, kan de behandles helt hormonfrit med kosttilskuddet Femarelle. Her spiller det aktive og patenterede stof DT56a sin helt særlige hovedrolle.

Image
Af: Michael Winther

I kosttilskuddet Femarelle, der fås i tre forskellige varianter, afhængigt af hvilken fase man befinder sig i, er det stoffet DT56a, der spiller den altafgørende hovedrolle. DT56a er udvundet på behandlede og fermenterede sojabønner, og har vist sig, at have samme effekt på de hormonelle problematikker, der kan opstå i forbindelse med overgangsalderen, som traditionel hormonbehandling giver.

Det betyder, at man med Femarelle, og uden brug af kunstige hormoner, kan eliminere de typiske gener, der optræder i forbindelse med overgangsalderen. Det er bl.a. søvnforstyrrelser, humørsvingninger, hedeture, nattesved, tørhed i skeden men også tilbagevendende urinvejsinfektioner og manglende lyst til sex. Hertil kommer evidens og dokumenterede positive effekter med hensyn til forbedret knoglemasse og reduceret hårtab, ligesom Femarelle udmærker sig ved at hudens elasticitet og smidighed bevares. Overgangsalderen er en af fem hormonstadier, som kvinder skal igennem i livet. I gennemsnit varer overgangsalderen ca. 10 år, og det er derfor vigtigt ikke at sætte livskvaliteten ud af spil men netop bevare balancen i livet.

Verdensledende professor anbefaler
Overgangsalderen opleves meget forskelligt fra kvinde til kvinde. Nogle kvinder går næsten smertefrit igennem overgangsalderen og uden nævneværdige problemer, mens der omvendt er mange kvinder, der oplever stort ubehag, med mange forskellige symptomer. Men uanset hvad symptomerne er, er der hjælp at hente i Femarelles hormonfrie alternativ, som er et helt naturligt kosttilskud.

I en international undersøgelse med over 3000 kvinder havde 84 procent af kvinderne en mærkbar effekt efter ca. 4 ugers brug. Gennem 16 år har førende gynækologer og medicinske eksperter på kvinders sundhed over hele verden undersøgt, udviklet og raffineret virkningsstoffet DT56a, der alene er udvundet på specielt behandlede og fermenterede, altså gærede sojabønner. I dag er resultaterne for brugen af stoffet så overbevisende, at europæiske gynækologer nu anbefaler, at gener, der opstår i forbindelse med overgangsalderen, behandles med kosttilskuddet Femarelle som førstevalg, fremfor traditionelle hormoner.

Det blev slået fast på den 12th European Congress i European Society of Gynecology, der blev afholdt i Barcelona i oktober måned sidste år. Her sagde formanden for den europæiske sammenslutning af gynækologer, den italienske professor Andrea Genazzani til Politiken: - Med anbefalingen af DT56a tilbydes kvinden et mildere og hormonfrit førstevalg. Det aktive stof er veldokumenteret, videnskabeligt funderet og giver den nødvendige effekt ved at være målrettet østrogenreceptorerne i hjernen, samtidig med at risikoen for bivirkninger minimeres. DT56a er hormonfrit og påvirker hverken livmoder eller brystvæv.

I tre versioner
Femarelle fås i tre versioner, som hver især er målrettet de forskellige stadier i overgangsalderen.

Femarelle Rejuvenate er til kvinder der oplever de allerførste tegn på at de er på vej i overgangsalderen. Den version er specielt godt til at reducere gener som bl.a. humørsvingninger manglende energi og søvnforstyrrelser. Udover virkningsstoffet DT56a indeholder kosttilskuddet også vitamin B2, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse, biotin som bidrager til et normalt energistofskifte og som samtidig understøtter nervesystemets normale funktion, ligesom biotin vedligeholder normal hud og hår.

Femarelle Recharge er den optimale udgave til kvinder, der oplever overgangsalderen i fuldt flor. Her bliver der taget livtag med gener som hedeture og nattesved, humørsvingninger, manglende energi, søvnforstyrrelser samt nedsat lyst til sex. Udover virkningsstoffet DT56a indeholder Femarelle Recharge også vitamin B6, som bidrager til at regulere hormonaktiviteten, mindsker træthed og udmattelse, og bidrager til nervesystemets normale funktion samt til et normalt energistofskifte.

Den sidste version kaldes Femarelle Unstoppable, og er udviklet til gruppen af kvinder, der som sådan har passeret selve overgangsalderen, men som har et behov for at passe på knogler og slimhinder. Femarelle Unstoppable er specielt udviklet til at modvirke skøre knogler, tynde og tørre slimhinder i underlivet, søvnforstyrrelser samt manglende energi.

Udover DT56a indeholder kosttilskuddet samtidig vitamin D, som bidrager til at vedligeholde normale knogler, vitamin B2 som bidrager til at mindske træthed og udmattelse samt biotin, som bidrager til et normalt energistofskifte og til at vedligeholde normale slimhinder samt hud og hår.

56 kapsler
Femarelle kosttilskud kan købes i Matas og på førende apoteker, samt hos en lang række helsekostbutikker rundt omkring i landet, men også i en række webshops. Hver pakke rummer 56 kapsler, og man skal tage en kapsel hver morgen og hver aften.